Guest Join UsHey Guest,
Welcome, Join our awesome community where you can discuss on various topics :-
Some point about your community
Some point about your community
Some point about your community
Some point about your community
Some point about your community
Some point about your community
Some point about your community
Much More.. or Create an Account


I am super Awesome Announcement, with links and can be used to announce important things. Check here
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
converse chuck taylor all star
#1

Lagom till Monclers show och avslöjades på Milanos modevecka, har Hiroshi Fujiwara delat en ny titt på hans efterlängtade skopartnerskap skapat med ytterklädesmärket. Ett trevägssamarbete mellan Moncler, fragment style och converse chuck taylor all star , skorna vil i helvita efter durante svart iteration som delades tidigare denna månad. Living room här gången kontrasteras Throw Taylor All-Star Low mediterranean sea en ovandel i ressent canvas med en remsa av svart överlägg och löper längs mellansulan.

Kith utökar det klassiska programmet genom att samarbeta mediterranean sea Converse för att släppa två färgställningar av Throw Taylor. Dessa två färgalternativ kommer i ditt alternativ av Parchment och Dark. Det som sticker lace mest är Kith Monogram-trycket som löper över canvasöverdelen. Efter det har vi läder använt på fodret & converse chuck 70 en Kith-logga på sidosidan av mellansulan. Avslutande audio-video utseendet är en Chewing gum yttersula.

Efter TURBODRK & TURBOWPN har Rick Owens DRKSHDW och converse classic chucks  återigen samlats för DRKSTAR. När vi tar en närmare titt på den klassiska Chuck Taylor 70 får vi en bättre begrepp om de uppblåsta proportionerna som utgör designen från Rick Owens. DRKSTAR bygger på hans första subversiva tolkning och har noggrant överdrivna designartikulationer. Skon vil i Hi- och Ox-snitt och har en dimensionaliserad rundad tåhätta i blandning med tunga 18 ounce ovandelar i bomullstwill.

Throw 70 Utility, som ursprungligen släpptes som ett Communicate x Kim Jones-samarbete, ses nu i "Steel/Egret" för sin andra GR-colorway utefter en "String/Egret"-version som släpptes förra månaden. "Designmetoden för skon var väldigt simpel - att ta durante mycket klassisk sko och senare nästan omsluta den we något för att skydda den, " sa Betty Jones. Ovandelen är klädd i stålblå canvas mediterranean sea converse jack purcell tillägg av en genomskinlig bur som löper längs med sidorna över ögonstagen och All Star ankelplåster.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About SPORTVAGANZA

Focus MyBB Theme is designed for MyBB 1.8 series and is tested properly till the most current version of MyBB. It is simple, clean and light MyBB theme with use of font-awesome icons and shrinking header.

For any more information, please use our contact form.

              Quick Links

              User Links

              Advertise